Salı, Eylül 13, 2011

Gece Bahçesi



Bizimkiler ilk kez gece bahçesi ile tanıştıklarında sanırım 1 yaş civariydı. O zaman pek bi şey anlamadilar, ilgilenmediler. 22 aylıklardı, cdleri bi kenarda unutmuşuz, hadi bi daha deneyelim dedik, bayıldılaaaar, sürekli izlemek istiyorlar, gördüklerini dilleri döndükçe bize anlatıyorlar.Geçenlerde DR'dan İş Bankası yayınlarından Gece Bahçesi - Eğlenceli Sesler (Sesli Kitap) kitabını satın aldım, sayfalarda kırmızı düğmeler var, basınca diziye ait sesler çalışıyor. Başucu kitaplarımızdan oldular.

TV konusuna gelince uzmanların tv ile ilgili farklı görüşleri var, açıkçası teorikle pratik her zaman bizim evde uymuyor. Hareketli 2 çocuğu idare edebilmek, 2 dakika nefes alabilmek için arada açıyoruz, fırsat bulursam da aa henry muz yiyor, bizim ördeğimiz nerde, abinin kırmızı şapkasını gördün mü gibi interaktif hale getirmeye çalışıyorum.

Büyükçe ilgi alanları değişiyor, önce Baby tv ve Baby First'teki çizgi filmleri izliyorlardı, şimdilerde gece bahçesine bayılıyoruz, yavaş yavaş sanki ilgimiz Tamirci Manny'e kayıyor, yakında bütün ev inşaat ve tamir malzemeleriyle dolar :)))

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...